Лузер дня: Чоловік перевозив майже 300 кг наркотиків і врізався в поліцейські машини (відео)

Адвокат, розглядаючи справу підсудного, назвав його дії недбалими і хаотичними.

Суд Австралії у п'ятницю, 11 вересня, засудив місцевого жителя до шести з половиною років позбавлення волі через те, що він перевозив на фургоні 273 кілограми метамфетаміну і врізався у дві припарковані поліцейські машини. За словами самих поліцейських, у той день стався "найшвидший в Австралії арешт", пов'язаний з виявленням великої кількості наркотиків. Чоловіка звинуватили в перевезенні наркотиків на загальну суму 145 мільйонів доларів і недбалому керуванні транспортним засобом, передають Патріоти України з посиланням на СNN.

28-річний австралієць Симон Ту наприкінці липня перевозив на фургоні 273 кілограми метамфетаміну і врізався у дві припарковані поліцейські машини.

Врізавшись, він не став зупинятися і поїхав далі, утім через годину поліцейські знайшли його автомобіль в сусідньому районі. Ту помітно нервував та тремтів. Він сказав, що провалився в мікросон за кермом, через що і з'їхав на узбіччя.

Та поліцейські не повірили його словам і про всяк випадок вирішили обшукати фургон. Всередині вони виявили 273 кілограми метамфетаміну, упакованого в коробки.

Австралієць зізнався, що почав перевозити наркотики, аби розплатитися з боргами — в минулому він витратив багато грошей на азартні ігри та кокаїн.

Адвокат, розглядаючи справу підсудного, назвав його дії недбалими і хаотичними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...