Львівські ліцеїсти презентували кліп про героїв Крут (відео)

У твір закладали філософію того, що патріотична молодь - як століття тому, так і нині - готова захищати свою країну до останнього подиху.

До Дня пам'яті героїв Крут, 103-ю річницю якого українці відзначатимуть 29 січня, львівські військові ліцеїсти записали музичний кліп "У полі під Крутами", передають Патріоти України з посиланням на АрміяInform.

"Другорядними є зброя й однострій - важливий дух та ідея, в яку ти віриш! Адже й тим, хто поліг під Крутами, і тим, хто став на шлях здобуття військової освіти зараз, десь по 17-20 років. Зовсім юні. І попри сторічний розрив Україна має гідних громадян!" - пояснила режисер креативної команди VIVIDPRO Вікторія Холстиніна, розповідаючи про процес роботи над цим художнім проектом.

Автором слів і музики до пісні став львівський бард-композитор Олександр Шевченко. Кліп записували в одній з місцевих студій звукозапису. Співаки та виконавці ігрових ролей у кліпі - учні Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут Борис Загорулько, Захар Бойко, Владислав Пірожок.

За словами режисерки, зйомки почалися ще восени минулого року. "У полі під Крутами" знімали як в павільйоні, так і під час серії натурних зйомок.

"Оскільки ліцей має ім’я Героїв Крут, щоб показати спадковість духу та традицій українських захисників, один з ліцеїстів був вбраний у стрій безпосереднього учасника бою під станцією Крути, а двоє інших - у сучасний польовий однострій українського війська й парадний однострій", - розповіла Холстиніна.

Як зізнаються члени креативної команди, ліцеїсти як актори-аматори працювали зі надзвичайної самовіддачею.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...