"Лисий мачо" хайпонув: Мейхер заблокувала відомого радіоведучого через запитання про її груди

За словами Дьоміна, йому дійсно було цікаво дізнатися, чи важко дівчатам жити з великими грудьми.

Український ведучий Слава Дьомін у передачі "Зірковий шлях", яка 18 березня вийшла на каналі "Україна", повідомив, що українська артистка Надія Мейхер заблокувала його сторінку в Instagram, передають Патріоти України.

Дьомін припускає, що це сталося після того, як у березні 2020 року під час розмови з артисткою він поставив їй запитання про розмір її грудей. "Можливо, це якось дивно було, вульгарно звучало, але мені було справді цікаво про груди. Тому що я як чоловік не розумію, наскільки важко дівчатам із великою груддю. Я хотів, щоб Надя про це також розповіла", – заявив Дьомін.

Дьомін наголосив, що глядачам каналу було також цікаво почути відповідь на це запитання. "Надю, ну розблоковуй, ми ж уже поговорили", – звернувся Дьомін до Мейхер після того, як переконався, що на поточний момент його сторінку, як і раніше, заблоковано.

У березні 2020 року на YouTube-каналі "Люкс ФМ" вийшло інтерв'ю Дьоміна з Мейхер. У розмові ведучий запитав, завдяки чому її груди після годування трьох дітей залишаються красивими і чи не важко їй жити з таким розміром грудей. У відповідь співачка заявила, що їй огидно відповідати на такі запитання, і пригрозила, що піде.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...