Лисиця "поставила на вуха" британський парламент (фото, відео)

Тварину вдалося зловити, її помістили в ящик, винесли на вулицю і відпустили.

У будівлю парламенту Великобританії проникла лисиця, піднялася на ескалаторі і прогулялася поверхами, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

Відзначається, що тварина ухилилося від охоронців і викликало хаос, бігаючи по коридорах чотириповерхової будівлі Portcullis House, в якому розташовуються офіси 213-ти британських парламентаріїв.

Джулія Лопес, депутат правлячої консервативної партії, написала в Twitter: "Команда Лопес: виходжу ввечері з Вестмінстерського офісу і бачу лисицю, котра піднімається на ескалаторі в Portcullis House! Ми не раз бачили дивні речі в парламенті з 2017 року, але це перевершило їх все! "

Керрі Маккарті, член парламенту від опозиційної Лейбористської партії, повідомила в Twitter, що лисиця, схоже, нагадила біля її кабінету на другому поверсі, депутат опублікувала фотодоказ.

Кейт Фергюсон, кореспондент газети The Sun, вела в Twitter прямий репортаж і повідомила, що поліція переслідувала лисицю, намагаючись вигнати її з будинку за допомогою "великих рукавичок", в той час як тварина зуміло прорватися на третій, а потім досягла і четвертого поверху.

Зрештою лисицю вдалося зловити, її помістили в ящик, винесли на вулицю і відпустили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...