"Мы должны сохранить страну и независимость, 2020 год решающий", - Бацька звернувся до білорусів

Лідер білоруського народу в черговий раз нагадав громадянам своєї країни про "важливість збереження незалежності держави".

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко зробив чергову заяву про важливість "в такий непростий період збереження білоруської державності і незалежності". Ці його слова прозвучали в ході відвідин мінського храму, названого на честь ікони Божої Матері "Державна" на території Свято-Єлисаветинського жіночого монастиря. Як повідомляє прес-служба глави Білоруської держави, Лукашенко спочатку запалив різдвяну свічку, помолився на честь народження Сина Божого, після чого звернувся до всіх парафіян храму, передають Патріоти України.У своїй промові Бацька зазначив, що 2020 рік для всього світу і Білорусі обернеться черговими труднощами, проте, незважаючи на всі негаразди і нещастя, його країні необхідно буде зберегти свою незалежність і державний суверенітет. "Вы видите, что происходит в мире, что творится на международной арене. Это тяжелый период. Все предрекают рецессию в мировой экономике, застой. Но роста никто не прогнозирует. Этот год будет для кого-то тяжелым, для кого-то не очень. Но будет очень непростой год. И нам надо много сделать для того, чтобы достойно пройти его, сохранив нашу страну, свою независимость", - зазначив Лукашенко.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...