Магія Різдва: Як прикрасили Віндзорський замок до новорічних свят (фото)

Одну з головних кімнат палацу прикрасили помічники Єлизавети ІІ, зважаючи на затверджений нею ескіз.

Традиційно напередодні новорічних свят перші особи держав прикрашають свої резиденції ошатними ялинками і демонструють різдвяний декор. Члени королівської сім'ї Великобританії показали як вони декорували Віндзорський замок і каплицю Святого Георгія до Різдва. У мережі з'явились перші фото Віндзорського замку, передають Патріоти України.

На оприлюднених фото видно, як виглядає Багрова вітальня, в якій Її Величність зустрічає гостей у Віндзорі. Одну з головних кімнат палацу прикрасили помічники Єлизавети ІІ, зважаючи на затверджений нею ескіз.Зал Святого Георгія і Багрова вітальня прикрашені в червоно-зеленій колірній гамі, в кожному з цих приміщень стоїть пишна ялина сорта Нордман. Саме ці святкові дерева спеціально вирощують в Великому Віндзорському парку.У Георгіївському залі, де Меган Маркл і принц Гаррі вперше показали свого первістка Арчі, стоїть 6-метрова ялина, а в Багровій вітальні - ялина заввишки 4,6 метра. Величні дерева персонал прикрасив бантами, дзвіночками, кулями, фігурками казкових героїв і міні-версіями корон.Не забула королівська сім'я і про парадну їдальню. На честь 200-річчя від дня народження королеви Вікторії і принца Альберта в їдальню знесли всі різдвяні подарунки, які закохані підносили один одному протягом спільного подружнього життя.Стіл для святкового прийому сервірували золотим сервізом з королівської колекції, купленим ще в XIX столітті королем Георгом IV.Невдовзі помічники Єлизавети ІІ розпочнуть прикрашання головної резиденції королеви – Букінгемського палацу, що у Лондоні. Цей декор є вкрай важливим для Її Величності, адже монарх не тільки ним буде насолоджуватись упродовж новорічних свят, але й запише там традиційне привітання британцям до Різдва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...