Магнезія: У мережі розповіли історією про медичку ЗСУ, яка врятувала п'ятьох бійців на полі бою

Вже впродовж трьох років дівчина рятує життя своїх побратимів на передовій.

Українські волонтери поділилися історією шляху дівчини-медика на псевдо Магнезія. Їй вдалося врятувати життя тяжко поранених та травмованих воїнів Збройних сил України практично на полі бою. Допис захисниці присвятили на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook, передають Патріоти України.

Виявилося, що справжнє ім'я медички – Вікторія. Вже впродовж трьох років вона рятує життя своїх побратимів на передовій.

Втім навіть в умовах воєнного побуту дівчина встигає постійно оновлювати свої знання, аби уміти надавати максимально ефективну допомогу бійцям. "Я постійно перечитую протоколи надання допомоги, завантажую якісь нові підручники з інтернету й поновлюю знання. У моїй роботі постійний розвиток надважливий", – каже Магнезія.

Варто наголосити, що така старанність дівчини уже стала запорукою збереження життя п'ятьох Героїв. Так, Вікторії під час одного із загострень у зоні бойових дій на Донбасі разом зі своїми колегами вдалося врятувати трьох воїнів, які втратили кінцівки, і ще двох із тяжкими контузіями.

Окрім постійного навчання і напруженої служби на передовій, Магнезія завжди знаходить час для свого вірного друга – німецької вівчарки на прізвисько Ріфф.

"На таких, як Вікторія, й тримається наше військо. Лише з такими цінностями ми можемо не лише зберегти, а й побудувати цю країну", – підсумували волонтери історію про юну захисницю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...