"Майданчик моторошних експериментів над людьми", - політолог про окупований Росією Донбас

Коли Росія піде, на Донбас потраплять представники міжнародних організацій, і почують жахливі історії, які неможливо уявити собі в центрі Європи ХХІ століття.
Костянтин Батозський

Про це заявив політолог Костянтин Батозський, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Тому Кремль не спішить звільняти регіон. Москва перетворила Донбас на майданчик моторошних експериментів над людьми. Дозволено все, що знищує спогади про "старе життя". Рівень пропаганди там інакше не пояснити. Тренується насаджувати страх, застосовувати репресії. Ментально реінтегрувати цих людей - питання не лише інформаційної безпеки, а й психологічної допомоги. Це тривала історія", - вважає експерт.

Нашим завданням всеукраїнського масштабу буде пронести пам'ять про цю війну, передати її дітям, наголошує він. "Так саме як українці пронесли крізь роки пам'ять про Голодомор. Коли 30 мільйонів людей наполягають на своїй версії історії, жодна пропаганда нічого не вдіє. І тому у центрі Києва має стояти музей війни і революції, а також – Пантеон", - додає політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...