Майструють з підручних матеріалів: Ексватажок терористів "ДНР" розповів про засоби захисту медиків ОРДО

Терорист відзначає, що в Донецьку медики ще так-сяк отримують медикаменти і засоби, то в маленьких містечках такого немає зовсім.

Глава "народного ради ДНР" в 2014-2015 рр. Андрій Пургин розповів, що на окупованій Донеччині медики не мають засобів захисту для роботи з інфікованими коронавірусом і майструють їх з підручних матеріалів, передають Патріоти України з посиланням на Донецкие новости.

"Відсоток хворих серед медиків - колосальний. Це найбільш вражена група. Медики, які були на роботі, перехворіють, напевно, під 100%. Населення, може, під 50%. Те, що медики розповідають про відсутність засобів індивідуального захисту, - це все правда. І через це така величезна кількість захворілих медиків ", - розповів колишній ватажок.

При цьому він зазначає, що в Донецьку медики ще так-сяк отримують медикаменти і засоби, то в маленьких містечках такого немає зовсім.

"У них і поліетиленові пакети на ногах, і все, що хочете. Це просто жах, особливо в маленьких містах. Наприклад, в Кіровському засоби захисту - з підручних засобів... В центрі Донецька - особливо в лікарнях, де медики мають вагу - там поставки йдуть ", - обурюється Пургін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...