Майже два роки провела в комі: Померла екссолістка популярної колись групи "Фрістайл" (відео)

Лікарі Полтавської обласної клінічної лікарні буквально витягли її з того світу, проте вона так і не видужала.

30 квітня померла Ніна Кірсо - колишня солістка і співпродюсер відомої полтавської групи «Фрістайл». Рік і 11 місяців вона провела в комі після інсульту. Їй було 56 років, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Артистці стало погано 1 червня 2018 року в власному будинку, коли нікого з рідних не було вдома. Скільки часу вона пролежала без свідомості, невідомо. На сполох забили друзі, стурбовані тим, що вона не відповідає на телефонні дзвінки. Виявилося, що з нею трапився геморагічний інсульт. За словами близьких Ніни Кірсо, вона ніколи не скаржилася на високий тиск, вела здоровий спосіб життя: регулярно робила зарядку, їздила на велосипеді, купалася в ополонці.
Лікарі Полтавської обласної клінічної лікарні буквально витягли її з того світу, проте вона так і не видужала. Колеги по сцені неодноразово влаштовували благодійні концерти, кошти від яких ішли на лікування Ніни. А продюсер «Ласкового мая» Андрій Разін, внесений в базу сайту «Миротворець», навіть звертався до президента України Володимиру Зеленському з проханням відвідати її і посприяти в лікуванні в Росії.
У покійної залишилися сестра Алла, чоловік Анатолій Розанов (він же керівник, композитор і продюсер «Фрістайлу) і 21-річний син Максим, артист групи «Діти Фрістайлу». А також безліч друзів і шанувальників її таланту. На сторінці Ніни Кірсо ув Facebook вони залишають свої співчуття.
Ніна Кірсо, випускниця Полтавського інженерно-будівельного інституту, співала у «Фристайлі» 30 років з дня його заснування. Серед шлягерів групи - «Больно мне, больно», «Ах, какая женщина!», «Белая метелица». Слухачам давно полюбилися пісні у виконанні Ніни «Кораблик любви», «С днем рождения, мама», «Цветет калина», «Я тебе не верю», «Три сосны», «Ты ни в чем не виноват» та інші.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...