Майже як звичайні українські: У Німеччині побудували криву дорогу замість рівної (фото)

Спочатку, навіть не віриться, що таку дивну річ могли зробити педантичні німці.

У Баварії побудували нову дорогу, хвилясту, криву - дуже схожу на наші звичайні дороги. Побачити ось таку дорогу можна в німецькій комуні Кирхдорф-ан-дер-Ампер, яка розташована на території Баварії, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Спочатку, можна подумати, що прокладений шлях призначений для якихось спортсменів або любителів екстремальної їзди. Особливо яскраво доріжка контрастує на тлі сусідньої автомобільної дороги, яка виглядає ідеально рівною.
Виявляється, що таке незвичайне асфальтне покриття, що йде хвилями, зроблено для місцевих велосипедистів. Місцева влада запевняє, що велосипедна доріжка саме такою і була задумана. Створювалася вона разом з новою автомобільною дорогою. Побудований ділянку протяжністю в 2 кілометри обійшовся комуні майже 3.3 млн євро. Влада підкреслили, що якби вони поставили завдання підряднику зробити ідеально рівною ще і велодоріжку, то проект обійшовся б ще дорожче.
Крім цього, чиновники вказали на те, що така форма велосипедної доріжки дозволяє місцевим фермерам без зайвих проблем з'їжджати на сільськогосподарській техніці до своїх угіддях з метою виконання тих чи інших робіт (яким чином все це пов'язано, чиновники уточнювати журналістам не стали).

В результаті, незвичайна велодоріжка дуже швидко стала чимось на зразок місцевої визначної пам'ятки. Німецькі журналісти з Кірхдорф зробили про неї репортаж, іронічно підмітив, що хвилеподібний полотно - не така вже й проблема для велосипедистів на тлі тієї гірки, яка йде за ділянкою з нерівностями. З огляду на загальну вартість проекту, залишається тільки відзначити, що по всій видимості злодійство на будівництві доріг, як автомобільних, так і велосипедних, - явище справді інтернаціональне.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...