Майже пів мільйона "баксів": "Злодійський общак" віддали 24-річному киянину за підробленими документами

Адвокат, в підробленій постанові вказаний як представник чоловіка, сказав журналістам, що не працював з цією людиною, а про історію зі зникненням грошей дізнався з мережі.

Агентство по розшуку і менеджменту активів (АРМА) віддало $ 400 тис. "злодійського общака", вилученого в ході обшуків у справі кримінального авторитета Андрія Недзельського ("Нєдєля"/"Львівський"), 24-річному жителю Києва за підробленими документами, передають Патріоти України з посиланням на УП. Далі - мовою оригіналу:

"По данным издания, некий Игорь Король заявил, что деньги, которые правоохранители изъяли из банковской ячейки (официальный владелец которой – бизнесмен родом из Винницы Сергей Кисилев), принадлежат ему, но он передал их на хранение.

Заявление об этом Король написал 14 декабря. Свое требование мужчина подкрепил решением суда (в документе был реальный номер дела). Однако, как указали в УП, заседания тогда еще не было и никакого решения судьи не выносили.Адвокат, в поддельном постановлении указанный как представитель Короля, сказал журналистам, что не работал с этим человеком, а об истории с исчезновением денег узнал из сети.

17 декабря деньги перевели на счет Короля в государственном "Приватбанке".

В УП указали, что Король является уроженцем Венгрии. Он зарегистрирован в многоэтажке удаленного района Киева. Год мужчина был в браке, но развелся незадолго до того, как стал обладателем $400 тыс.Издание отметило, что Король может являться "прикрытием для воров".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...