Майже удвічі: Довіра росіян до Путіна різко знизилася, - опитування

Президенту РФ Володимирові Путіну висловило довіру 35% росіян, яких опитала в січні організація "Левада-центр".

Рівень довіри росіян до президента Володимира Путіна за останні два роки знизився. Про це свідчать результати опитування, яке провела в січні 2020 року організація "Левада-центр", передають Патріоти України.

Респондентів попросили назвати імена п'яти-шести громадських діячів, яким найбільше довіряють.

Путіна назвало 35%, міністра оборони Сергія Шойгу – 19%, главу МЗС Сергія Лаврова – 17%. Інші політики здобули меншу підтримку.

У листопаді 2017 року рівень довіри Путіну, згідно з дослідженнями "Левада-центру", становив 59%.

За цей час росіяни почали менше довіряти і Шойгу (на 4%), і Лаврову (на 2%).

Рівень недовіри до Путіна в січні 2020 року – 12% серед опитаних "Левада-центром". Лідерами за цим показником стали експрем'єр-міністр Дмитро Медведєв (27%) і лідер ЛДПР Володимир Жириновський (16%).

Соціологічне дослідження проводили з 23-го до 29 січня методом особистого інтерв'ю вдома серед 1603 громадян віком від 18 років. Статистична похибка не перевищує 3,4%.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...