Максимальна комплектація обійдеться у 3 мільйони: У мережі показали найдорожчий позашляховик у світі (фото, відео)

Творці Karlmann King розповідають, що надихалися Бетмобілем. Але у випадку з конкретною машиною дизайнер прагнув наблизити вигляд до діаманту.

Karlmann King наразі момент є найдорожчим позашляховиком у світі. Базову модифікацію оцінено в 1,085 млн. доларів. Максимальна комплектація обійдеться у 3 мільйони, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Найдорожчий SUV побудовано на базі Ford F-550. Цей автомобіль класифікується у США як вантажний транспорт. Тому "позашляховик" – у цьому випадку досить умовний термін.

Творці Karlmann King розповідають, що надихалися Бетмобілем. Але у випадку з конкретною машиною дизайнер прагнув наблизити вигляд до діаманту.

Дійсно, завдяки рубаним формам і зібраному з безлічі трикутників кузову авто виглядає незвично і відрізняється від будь-якого іншого транспортного засобу. Цікаво, що важить Karlmann King майже 6 тонн.

Щоб упоратися з такою масою, позашляховику необхідний потужний двигун. Тут встановлено V10 об'ємом 6,8 л на 420 к.с. Максимальна швидкість становить 220 км/год. Автори запевняють, що цей важкий позашляховик добре керується.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...