Максимально наближено до реальних бойових умов: Як українські десантники проходили випробування (фото, відео)

На полігоні під Житомиром майбутні офіцери-десантники відточували свою майстерність.

Усе максимально наближено до реальних бойових умов, а завдання у бійців були непрості – для них підготували 400 метрів перепон через колючий дріт, палаючі шини та димову завісу, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.Так, 50 хлопців та дівчат мали на смузі перепон 10 етапів: колючий дріт, охоплена полум'ям стіна і навіть задимлений тунель. "Чесно скажу, було дуже важко, але ми все пройшли. Було круто і тепер ми можемо звати себе солдатами ДШВ (Десантно-штурмові війська ЗСУ, – ред.)", – відповів курсант Віталій Вировий.З такою смугою майбутні десантники не лише відпрацьовують тактику під час бою. Військові кажуть, що найголовніше те, що курсанти зможуть подолати страх перед реальними бойовими діями.

"Деякі курсанти потрапили вперше в оточення полум’я та звукових ефектів. Тому тепер психологічно вони готові до різних важких життєвих ситуацій, в тому числі бойових", – каже начальник служби радіаційно-хімічного і біологічного захисту Олександр Горбик.

Далі завданням для майбутніх офіцерів було евакуювати умовного пораненого.

А вже за декілька тижнів ці хлопці та дівчата складуть присягу на вірність українському народові і стануть повноцінними десантниками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...