Залишилося ще за Севастополь відповісти: Подружжя Навальних, вилітаючи з "фашистського" Берліну, криють Путіна цитатою з "Брат-2"

Літак авіакомпанії "Победа" вилетів із Німеччини в Москву з російським опозиціонером Олексієм Навальним на борту.

Як повідомляє Bild, Олексій і Юлія Навальні самі не реєструвалися на рейс, їх реєстрували троє співробітників федеральної поліції. Паспорти поліцейські принесли на стійку реєстрації в спеціальній чорній скриньці, передають Патріоти України.

Пізніше Навальний із дружиною вийшли біля аеропорту з чорної Audi з мигалкою і попрямували на літак. Їх супроводжував ще один урядовий автомобіль і екіпажі поліції.

Тільки-но політик зайшов на борт, його тут же оточили журналісти й пасажири рейсу. Перед посадкою Навальний у своєму Twitter потролив президента РФ Володимира Путіна.

"Це жахливо смішно. Путін стукає ніжками в своєму бункері і вимагає від прислужників "придумати щось". Ось вони і придумали. Прямо зараз у "Внуково" звозять людей для "зустрічі Ольги Бузової". Типу вони повинні заповнити аеропорт, а більше ніхто не влізе", – написав він.

В іншому дописі опозиціонер прокоментував те, що в аеропорту "Внуково" зал прильоту міжнародних рейсів закрили високою непрозорою ширмою. "Очевидно, що паркан від коронавірусу. Щоб не пролетів", – пожартував Навальний.

Також він виклав фото, де Путін, Дмитро Медведєв і патріарх РПЦ Кирило дивляться в небо, і підписав: "Коли з друзями чекаєш прильоту літака".

Зі свого боку керівниця соціологічної служби Фонду боротьби з корупцією Анна Бірюкова опублікувала в Twitter фото з Навальним і його дружиною перед посадкою в літак.

Вже на борту Навальні записали нове відео, яке розмістили в Instagram. "Хлопчик, горілочки нам принеси, ми додому летимо", – сказала дружина опозиціонера.

Навальний зайшов на борт літака
У літаку Навального зустріли журналісти і пасажири

Довідка ПУ. Олексій Навальний озвучив одну із цитат колись культової стрічки із загиблим російським актором Сергієм Бодровим:

Але для українців більш пам'ятною є інша цитата з культового для росіян фільму. В цьому весь їх "КримНаш" за довгу до окупаціє ураїнського півострову і війни на Донбасі. Маємо усвідомити, замість старих імперських фашистів до влади в Кремлі рветься нове покоління, аж ніяк не демократів...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...