Маляр з автосервісу: РосЗМІ ідентифікували "двійника" Зеленського, якого помітили у московському метро (відео)

Чоловік родом з Узбекистану, і про те, хто такий Володимир Зеленський, не мав жодного поняття.

Особу чоловіка, який прославився в мережі завдяки своїй схожості з президентом України Володимиром Зеленським, змогли з'ясувати російські ЗМІ. Інтерв'ю з двійником українського лідера опублікував телеграм-канал Mash, передають Патріоти України.

Чоловік розповів, що родом з Узбекистану, а в Москві працює маляром. "Мене звуть Умід. У Москві працюю в автосервісі – я маляр. (Про фото, - ред.) хлопці мені говорили на роботі і показували на Ютубі відео. Я не вірив, але потім сам подивився і побачив. У метро, коли я на роботу їхав, я взагалі не спав, не заснув, просто ось в цей момент хтось зфоткав мене", – пояснив двійник.

За його словами, раніше про те, хто такий Володимир Зеленський, Умід не мав ні найменшого поняття. І це незважаючи на те, що його друзі і знайомі виявили схожість ще в 2016 році. "Потім, коли він президентом став, потім вже дізнався. А до цього я не знав його. Мені часто говорили, що схожий. Скрізь – в маршрутках, в метро, на роботі всі мене так називають. Ну, взагалі я з дитинства люблю гумор, комедії, і т.д. Любив це", – поділився він.

Під кінець інтерв'ю незвичайний двійник побажав президенту України "міцного здоров'я та щастя".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...