Мало не лишили зору: У Дніпрі напали на оператора, який знімав фільм про українських військовополонених

Інцидент трапився увечері 16 червня.

У Дніпрі було скоєно напад на оператора студії «12-й кадр» Дмитра Панкова. Панков відомий як співавтор документального фільму про українських військовополонених «Вірю, чекаю, молюся», передають Патріоти України.

За словами дружини Панкова режисера Катерини Стрельченко, нападників було двоє. Ці ж чоловіки два роки тому вже погрожували родині оператора у відповідь на зроблене зауваження. Цього разу хулігани прийшли у двір до Панкова, напали на оператора і спробували видавити йому око. Після того, як на крики прибігла дружина, чоловіки зникли.З'ясувалося, що нападники живуть недалеко від постраждалої сім'ї - в трьохстах метрах. Викликані на місце НП поліцейські побували поруч з будинком підозрюваних, але всередину не заходили.

Стрельченко розповіла, що після того, що сталося, око у Панкова все ще болить. Дмитру належить дати свідчення слідчому.

«Вони знають один закон - закон сили. Це - потенційні вбивці. Я ще не знаю як звати цих покидьків, але у мене чітке бажання довести цю справу до логічного кінця», - додала дружина потерпілого.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...