Мало не вбив немовля: Відомий столичний парк потрапив у гучний скандал

Працівники закладу виправдовуються тим, що "ніхто ж не помер"...

У неділю, 12 липня, в Sky Family Park на дитячу коляску впав величезний стовп від шатра, дитина дивом залишилася живою. Про це написала в Facebook Анастасія Сокіл, передають Патріоти України.

"На стільки важкий (стовп - ред.), що відтягнути його знадобилося кілька людей. На щастя і завдяки ангелу-хранителю, в цей момент дитина була в басейні. За пару хвилин до цього Аліса грала в колясці. Все що зробила адміністратор: "а шо ви хочете, я сказала що перепрошую". я до сих пір не можу прийти до тями від думки, що могло трапитися, якби стовп впав на однорічну дитину. Мені довелося наполегливо домагатися, щоб написати скаргу. Бидло- адміністратор довго зволікала і ігнорувала мене", - написала постраждала мати.

Жінці все ж вдалося написати скаргу, але до сих пір з нею ніхто офіційно не зв'язався, але на відгук на сторінці парку відповіли працівники.

"Бла бла бла був же вітер (до речі не сильний) і "ніхто ж не помер". Через шок я протупила: не викликала поліцію і не зробила фото. Я написала в Держспоживслужбу можливо вони мене зорієнтують що ще можливо зробити або куди звернутися, подивимося. Я розумію, що клієнтів у цій, як виявилося, клоаці не стане менше (не прийдуть одні, прийдуть інші. Черги ж в касу стоять", - написала вона.

Користувачі мережі обурені НП:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...