"Мало не заплакав": Реакція Медведєва на відставку російського уряду (відео)

Більшість російських міністрів зізналися, що відставка уряду РФ для них була повною несподіванкою.

Уряд Росії було відправлено у відставку в повному складі. Реакція його глави Дмитра Медведєва на рішення Володимира Путіна була важкою, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Російський президент попередив свого багаторічного соратника про звільнення тільки в останній момент. Багато міністрів зізналися ЗМІ, що відставка уряду для них була повною несподіванкою.

- Типова спецоперація Путіна. Головне, щоб ніхто нічого не дізнався. І потім всі так: «Ого, блін!» Так і вийшло, - прокоментував ситуацію головний редактор RTVI Олексій Пивоваров.
На його думку, Путін звільнив уряд, щоб додати собі популярності - росіяни вже кілька років були дуже критично налаштовані до Медведєва після проведення пенсійної реформи.
ЗМІ звернули увагу на міміку Медведєва під час послання Путіна Федеральним зборам. Коли російський президент заговорив про зміни до Конституції і новий механізм затвердження прем'єра Держдумою, у чиновника тремтіли губи. Пізніше під час спільної заяви Медведєва і Путіна про перехід першого на посаду заступника голови Ради безпеки колишній прем'єр насилу впорався з руками.
- Після фрази Путіна про 8 років на посаді глави уряду, Медведєв сказав: «Так і є». І ось тут він мало не заплакав, стиснув губи і знову занурився в транс внутрішніх переживань. Він дуже засмучений, - прокоментував міміку чиновника профайлер Ілля Аніщенко.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...