"Марсе, ми йдемо!?": Starship Маска вибухнув при посадці. Ілон задоволений (відео)

Під час посадки Starship ударився об поверхню і розбився.

Гігантська експериментальна ракета Ілона Маска Starship здійснила тестовий політ над випробувальними об'єктами SpaceX в Південному Техасі. Під час посадки Starship ударився об поверхню і розбився. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України.

Так, прототип ракети успішно злетів на вісім миль над землею. Він досяг потрібної висоти і прийняв горизонтальне положення.

Заключним маневром повинен був стати перехід з горизонтального у вертикальне положення знову і гальмування двигунами. Його ракета успішно виконала, проте на останніх секундах Starship розбився.


Сам Маск у своєму Twitter назвав випробування успішними і привітав команду SpaceX. "Успішний підйом, перемикання на верхні баки і точне управління закрилками до точки приземлення! Тиск в паливному бачку був низьким під час посадки, через що швидкість приземлення була високою, але ми отримали всі необхідні дані! Марс, ми йдемо!", - написав Маск.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...