"Марс поєднається з Чорним Місяцем": Астролог розповів, чим закінчаться вибори для Лукашенка

За прогнозами Влада Росса, в Білорусі вибухне революція, і диктатора скинуть.

Для президентських виборів у Білорусі обрана вкрай несприятлива дата – 9 серпня, вона не обіцяє нічого хорошого тому, хто буде названий переможцем виборчих перегонів. А хто це буде – ні для кого не секрет. Про це заявив астролог Влад Росс, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

"Характеризуючи дату президентських виборів у Білорусі, можу сказати одне: це – жесть", – зазначив астролог.

За його словами, в день виборів буде просто жахливе поєднання планет. "Марс у поєднанні з Чорним Місяцем до вечора, до кінця дня голосування, буде в жорсткому квадраті до Сатурну, Плутону та Юпітера. Це говорить тільки про одне: режим Лукашенка стовідсотково паде", – переконаний Влад Росс.

До того ж, Марс буде в поєднанні з Чорним Місяцем і Місяцем в Овні, що, на думку астролога, вказує на революційну ситуацію, потрясіння, масові збурення. "Лукашенко часто називають "тарганом", так от, судячи з зірок, його прихлопнуть, як таргана, капецм. Він втратить владу, оскільки після виборів 9 серпня в Білорусі почнеться революція. Дай бог, щоб вона була мирною. Білорусі цього сценарію не минути. Народ підніметься і скине диктатора", – прогнозує Росс.

Однак астролог запевнив, що неприємних сюрпризів від Росії білорусам чекати не варто. "Білорусам немає сенсу боятися, що після революції повторяться такі ж події, як після Революції Гідності в Україні – напад Путіна і анексія території. Білорусь і так вже повністю "під крилом" у Росії, і російські війська давно базуються на білоруській території. Путіну абсолютно невигідна будь-яка революція у "братнього народу", а тому він буде робити все, щоб Лукашенко залишився при владі. Він розуміє, що, якщо повалення батька станеться, то аналогічні події неминуче розвернуться і в Москві. Однак "майдан" в Білорусі буде підігріватися спецслужбами США, тому революційних подій не уникнути", – розповів Влад Росс.

Крім того, за словами астролога, 9 серпня складеться квадрат між Меркурієм і Ураном, що обіцяє кардинальний переворот ситуації, яка почне вимальовуватися у цей день. "Тобто, якщо на цих виборах, відповідно до паперів, переможе Лукашенко, то станеться щось, через що він у підсумку правити не буде. Уран вказує на несподіванку і переворот ситуації: оголосять Лукашенка президентом протягом пари днів після голосування, але він втратить владу. Поза всяким сумнівом, це останній рік правління Лукашенка", – запевнив Росс.

Також, на його думку, не буде і спроб створити союзну державу з Білоруссю. "Це Путіну вже не потрібно. Такий варіант розглядався ним як один із способів зберегти свою владу довгий термін, продовжити повноваження. Але він пішов шляхом внесення правок в російську конституцію і обнулення своїх президентських термінів. Тож ідея союзної держави – це вчорашній день. Так і в майбутньому ніякої союзної держави РФ і Білорусі бути не може однозначно", – наголосив Влад Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...