"Марина Зіброва наврочила...": Леся Никитюк впала під час ефіру шоу "Ліпсінк баттл" (відео)

Незграбний момент трапився, коли Лесю відвернули розмовою інші учасники шоу - ведучий Потап і Павло Зібров з дружиною Мариною.

На шоу пародій «Ліпсінк баттл» телеведуча Леся Никитюк впала при спробі сісти на стілець, передають Патріоти України.

Постраждалій зірці допомогли піднятися. Никитюк посміялася над своєю «везучістю», а Потап пожартував, що, напевно, це Марина Зіброва наврочила Лесю.
На шоу Леся Никитюк виступала в образі Адель і виконала її найвідоміший хіт Hello.
У свою чергу, народний артист України Павло Зібров зображував лідера групи Queen Фредді Меркьюрі, а для баттла вибрав культову Show must go on.
Ще один цікавий епізод стався вже після виступу Зіброва. Коли артист підійшов до своєї групи підтримки, ведучий Потап вирішив представити присутніх. «Павло Миколайович, тут ваша дружина, ваша дочка і, звичайно ...», - витримав Потап театральну паузу, не знаючи, яким титулом удостоїти Лесю Никитюк. На допомогу прийшла сама Леся. «Не дружина і не дочка», - підказала вона. «Одружимося після концерту», - пожартував на це Зібров.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...