Маск назвав колишнього міністра праці США нудним ідіотом

У підприємця виник конфлікт з владою округу Аламеда, де розташований завод Tesla.

Глава Tesla Ілон Маск назвав колишнього міністра праці США Роберта Райха в Twitter нудним ідіотом, свій допис він написав російською мовою. Таким чином Маск відреагував на критику Райха, який написав в Twitter, що Маск заради власних інтересів ставить під загрозу життя людей під час пандемії коронавірусу, передають Патріоти України.

«Ілон Маск погрожує позбавити людей роботи, якщо йому не дозволять ризикувати їхнім здоров’ям. Капіталізм в гіршому його прояві», — написав Райх.

На що Маск зробив три дописи. «Ідіот. Прошу вибачення. Я хотів сказати, нудний ідіот», — написав Маск.

У підприємця виник конфлікт з владою округу Аламеда, де розташований завод Tesla. У Каліфорнії підприємствам дозволили відновити роботу. Однак органи місцевого самоврядування в окрузі Аламеда продовжили обмеження до кінця травня і заявили, що Tesla не підпадає під критерії, що дозволяють підприємству відновити роботу.

У відповідь на це Маск пригрозив перенести штаб-квартиру компанії в інший штат і назвав рішення влади антиконституційним і таким, що суперечить здоровому глузду, а також пригрозив подати позов до округу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...