Масові протести в Білорусі: До Мінська почали стягувати силовиків (фото, відео)

На 4 жовтня в Мінську заплановано марш звільнення політв'язнів, в центрі міста закрили ТРЦ.

Традиційно після виборів президента в Білорусі, у вихідні проходять масштабні акції протесту. На 4 жовтня в Мінську заплановано марш звільнення політв'язнів, в центрі міста закрили ТРЦ. Про це повідомляє LIFE SHOT в Telegram, передають Патріоти України.

Перед акцією в центрі міста закрилися всі великі ТЦ, у місті помічена спецтехніка. Силовики вже готуються до протесту. Вони припаркувалися біля Палацу спорту. Силовики приїхали з боку станції метро "Немига". Відповідні фото опублікував Telegram-канал TUT.BY Політика.На самій Немизі вже почалися затримання. Повідомляється, що як мінімум одного хлопця силовики забрали в мікроавтобус. За повідомленнями ЗМІ, затриманий не вигукував жодних гасел.

Також повідомляється, що закриті і деякі станції метро - "Площа Леніна", "Жовтнева", "Площа Перемоги" та "Площа Якуба Коласа".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...