Масові протести в Білорусі: Ексрадник Путіна озвучив два варіанти для Лукашенка

У Білорусі вже дев'ятий день тривають масові вуличні протести.

Після всього, що було за президентськими виборами в Білорусі, Олександр Лукашенко не залишиться при владі. Зараз у політика є два варіанти: або він йде сам, або чекає, поки його відсторонять силою. Про це заявив російський політолог і колишній радник Путіна Андрій Ілларіонов, передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

«Він (Лукашенко) піде, в цьому сумнівів немає, - пояснив політексперт. - Єдине питання: він піде, як Каддафі, як Чаушеску чи якимось іншим чином?».
Ілларіонов вважає, що чим масовішим будуть протести в Білорусі, тим більше шансів, що Лукашенко просто не залишать вибору. «З ним вчинять так, як вчинили з іншими диктаторами, які чіплялися за владу. Тому зараз для нього єдиний вихід - передати владу тому, за кого проголосував білоруський народ », - підсумував політолог.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...