Масові протести в Білорусі: Генеральний директор БАТЕ звернувся до білоруських силовиків

БАТЕ був багаторічним лідером білоруського футболу.

Генеральний директор білоруського футбольного клубу БАТЕ Михайло Залевський заявив, що йому соромно за дії силовиків проти мирних громадян та викинув свою форму офіцера міліції. Відповідне відео зі зверненням він опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Немає сліз дивитися на свавілля кийків і беззаконня сили. Я колишній офіцер і нині соромно через край. Прошу, зупиніться заради миру. Невже вам ні жінок, ні дітей не жаль? Присяги згадайте слова, батьків відвагу, доблесть дідів. Тут немає ворогів, навколо сусіди, дружини і друзі. Задумайтесь, в кого ви спрямовуєте дубину. Переступити через простих людей не можна", – йдеться у ролику.

Залевський отримав посаду в БАТЕ у березні цього року. До цього він проходив службу в підрозділах по боротьбі з економічними злочинами органів внутрішніх справ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...