Масові протести в Білорусі: ОМОН розігнав людей, які зібралися біля Мінського тракторного заводу (фото)

У Білорусі другий тиждень тривають протести, які охопили країну після виборів президента 9 серпня.

У Білорусі в середу вранці, 19 серпня, бійці ОМОНу розігнали людей, які зібралися біля прохідної Мінського тракторного заводу і мали намір потрапити на територію підприємства. Про це повідомляє портал Tut.by передають Патріоти України.

"Сьогодні працівники МТЗ, які вчора за домовленістю з гендиректором написали заяви на відпустки за свій рахунок, не змогли потрапити на територію заводу. Це кілька сотень людей. У них заблоковані пропуску. При цьому інших їхніх колег, які не писали заяви на відпустки, без проблем пропускали на завод. До працівників МТЗ приєдналися небайдужі люди, а також деякі працівники Мінського моторного заводу. Однак присутніх розігнав приїхавший ОМОН", - йдеться в повідомленні.
Пізніше люди знову зібралися у заводу, але силовики, до яких до цього моменту прибуло підкріплення, знову не дозволили їм тут знаходитися.
Уточнюється, що заяви на відпустку за свій рахунок у вівторок написали близько 500 працівників. Вони мають намір розповідати іншим працівникам про акції солідарності і страйки.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...