Масові протести в Білорусі: Резиденцію Лукашенка оточили ОМОН і БТРи, на даху - снайпери (фото, відео)

Палац Незалежності в Мінську, який є резиденцією Олександра Лукашенка, взято під посилену охорону.

Як повідомляє TUT.by, на даху будівлі помічені снайпери, біля воріт чергують два БТРи. Також в сторону палацу рухається важка техніка, передають Патріоти України.

Протестувальники підійшли до оточення ОМОНу біля резиденції Лукашенка. Люди скандують "Саша, виходь, будемо вітати!".

Кілька людей пропонували воду силовикам. До огородження підійшла дівчина в усьому чорному, підняла руки. Люди вигукували: "Ми беззбройні, прийшли на День народження!".

Силовики підняли щити, мітингувальники почали скандувати "Трибунал".

Сутичок між учасниками акції та правоохоронцями не відбулося. Близько 18:00 люди почали розходиться від резиденції Лукашенка, так само від палацу роз'їхалася військова техніка і бійці ОМОНу.

На даху палацу Незалежності помічені снайпери

Протестувальники підійшли до оточення ОМОНу

Люди скандують "Саша, виходь, будемо вітати!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...