Масові протести в Москві: Путінські силовики влаштували терор і не щадять нікого (фото, відео)

Офіційно мітинг закінчився близько 17:00, але багато протестувальників не розходяться, залишаючись на своїх місцях до цих пір.

За останніми даними, в Москві в результаті мітингів затримано більше 100 осіб. Силовики Путіна діяли з особливим "завзяттям", в буквальному сенсі слова ганялися за протестувальниками, багатьох затримували і волокли в заздалегідь підігнані автозаки. У мережі вже є кадри свавілля поліції Москви на мітингах в російській столиці. При цьому, як повідомляють очевидці, ОМОН затримував навіть тих, хто не брав участі в акції, а просто проходив повз епіцентр протестів, передають Патріоти України.

Силовики заходили навіть в довколишні готелі і приміщення, де від них намагалися сховатися мітингувальники.Особливим цинізмом відзначилася уповноважена з прав людини в Москві Тетяна Потяева. Вона заявила, що мітинг в Москві пройшов в рамках закону і права людини порушені не були.Офіційно мітинг закінчився близько 17:00, але багато протестувальників не розходяться, залишаючись на своїх місцях до цих пір.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...