Масові протести в Москві: У затриманого забрали інсулін і проводять слідчі дії безпосередньо в реанімації

Режисер телеканал "Доктор" Дмитро Васильєв став 13-м фігурантом справи про масові заворушення, яке СК порушив після протестів 27 липня, тепер до нього не пускають адвоката.

Про це йдеться в зверненні секретаря ОНК Москви Івана Мельникова до глави РПЛ Михайла Федотова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Адвокат Дмитра Васильєва Тетяна Приліпко сказала "Еху Москви", що зараз він у важкому стані через те, що слідчий вилучив інсулін. Тетяна Приліпко підкреслила, що Дмитро Васильєв був доставлений до Слідчого комітету вночі.

За словами адвоката від ОВД-Инфо Тетяни Приліпко, його допитували в Слідчому комітеті до 5:30 ранку. У Васильєва діабет, але йому не дозволили взяти з собою в камеру інсулін і глюкометр. Приїжджали вночі лікарі швидкої допомоги і заявили, що не мають права писати довідку про неможливість проведення слідчих дій.

Зараз Васильєв перебуває в статусі підозрюваного в участі в масових заворушеннях. Звинувачення йому поки не пред'явили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...