Масові заворушення в американському Міннеаполісі: Українець направив вантажівку у натовп протестувальників (відео)

25 травня в Міннеаполісі поліцейські заарештували темношкірого чоловіка Джорджа Флойда, з яким дуже грубо поводилися. Від отриманих травм він помер. Після цього в місті почався бунт.

31 травня в Міннеаполісі під час акцій протесту американців, обурених вбивством темношкірого Джорджа Флойда, велика вантажівка влетіла в натовп протестувальників, які перекрили трасу. За кермом автомобіля був водій-українець Богдан Вечірко, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

Інцидент стався на мосту при в'їзді в місто. На відео помітно, як натовп мітингувальників спочатку йде по центру дороги, а потім розбігається в сторони через вантажівку, яка летить на них. Після того як фура зупинилася, демонстранти почали оточувати її і намагалися потрапити в кабіну водія. При цьому ніхто з учасників протесту не постраждав.

У Департаменті громадської безпеки дії Вечірка назвали "підбурюванням натовпу мирних демонстрантів". Йому пред'явили звинувачення в нападі. Українця затримали без права на звільнення під заставу.

Пізніше американські ЗМІ опублікували фото Богдана Вечірка.Богдан ВечиркоЗа даними видання Vinograd.us, Вечірко - виходець з Вінницької області і служив в українській армії. Видання посилається на профайл Вечірка у Facebook, який вже видалений.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...