Масштабна пожежа спалахнула у магазині на Закарпатті (фото, відео)

Площа загоряння на момент прибуття пожежних на місце становила близько 2000 кв.метрів.

У селищі Буштино Тячівського району Закарпатської області в суботу, 7 грудня, сталася масштабна пожежа в магазині будівельних матеріалів. Повідомлення про інцидент на вул. Головна надійшло рятувальникам о 12:36, передає пресслужба обласної ДСНС, передають Патріоти України.

Для ліквідації вогню до місця НП було направлено два відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, державного пожежно-рятувального поста смт Вишково та місцевої пожежної команди смт Тересва.Уточнюється, що площа загоряння на момент прибуття пожежних на місце становила близько 2000 кв.метрів. Було прийнято рішення залучити додаткові сили та засоби від 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та місцевої пожежної команди с. Чумальово.

О 13:43 пожежу було локалізовано. На місці працює вісім одиниць техніки і 35 рятувальників особового складу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...