"МастерШеф. Професіонали-3": Подробиці третього випуску кулінарного шоу

Двадцятку кращих кухарів очікувала перевірка на логіку, спритність та здатність аналізувати.

У суботу, 20 лютого, на каналі СТБ відбувся третій випуск кулінарного шоу МастерШеф. Професіонали-3, передають Патріоти України.

У першому конкурсі двадцятку кращих кухарів очікувала перевірка на логіку, спритність та здатність аналізувати. Вперше вони розділилися на команди, обрали капітанів та су-шефів.

Капітаном червоною команди стала Лілія, синьої — Стелла, зеленої - Володимир, а жовтої — Неля. Під час першого випробування капітани пішли з кухні на 5 хвилин. Решта членів команди знайшли під коробками назви відомих страв різних кухонь світу. Їм потрібно було залишити капітанам та су-шефам по 5 підказок про кожну страву — максимально простих натяків, щоб колеги змогли їх розгадати.

Команда жовтих приготувала правильно тільки одну страву, синя команда відгадала дві страви, а у червоних та зелених судді взагалі не прийняли жодної страви. У першому конкурсі виграли сині. У підсумку, на себе чорний фартух одягнув Володимир, а в червоній гіршим учасником назвали Радека.

Друге випробування являло собою проміжний іспит, за допомогою якого судді хотіли побачити креативність учасників та навички комбінувати інгредієнти. Стелла знову стала капітаном синьої команди, Віталій — червоної, Елеонора — жовтої, а Ігор Андріяш — зеленої. Вперше за всю історію проєкту, судді викликали учасників на дуель.

У підсумку, команда жовтих стала кращою в цьому конкурсі. А ось інші команди залишилися голосувати проти слабких учасників. Сині обрали Леоніда, зелені - Ігоря, а червоні - Віталія. На битві чорних фартухів опинилися: Радек, Леонід, Володимир, Ігор та Віталій. Учасникам потрібно було приготувати культові солодощі: Нутеллу, Вечірній Київ, Корівку, Milky way. Цукерка Віталія сподобалася суддям найбільше. Ігор подав батончик Milky way й також порадував суддів.

Радек вперше в житті готував горіхову пасту Нутелла, яка приємно здивувала суддів. Леонід подав печиво Oreo, яке дуже сподобалося Ользі Мартиновській. Володимир готував цукерки Вечірній Київ, але судді розкритикували його роботу, адже начинка в десерті не застигла.

У третьому випуску кухню МастерШеф. Професіонали-3 залишив 34-річний Володимир Юрін з Луцька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2025 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 27 квітень 2025, 0:10

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...

Світла середа 2025: Традиції і заборони третього дня після Великодня

середа, 23 квітень 2025, 7:40

Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...