"МастерШеф. Професіонали-3": Подробиці третього випуску кулінарного шоу

Двадцятку кращих кухарів очікувала перевірка на логіку, спритність та здатність аналізувати.

У суботу, 20 лютого, на каналі СТБ відбувся третій випуск кулінарного шоу МастерШеф. Професіонали-3, передають Патріоти України.

У першому конкурсі двадцятку кращих кухарів очікувала перевірка на логіку, спритність та здатність аналізувати. Вперше вони розділилися на команди, обрали капітанів та су-шефів.

Капітаном червоною команди стала Лілія, синьої — Стелла, зеленої - Володимир, а жовтої — Неля. Під час першого випробування капітани пішли з кухні на 5 хвилин. Решта членів команди знайшли під коробками назви відомих страв різних кухонь світу. Їм потрібно було залишити капітанам та су-шефам по 5 підказок про кожну страву — максимально простих натяків, щоб колеги змогли їх розгадати.

Команда жовтих приготувала правильно тільки одну страву, синя команда відгадала дві страви, а у червоних та зелених судді взагалі не прийняли жодної страви. У першому конкурсі виграли сині. У підсумку, на себе чорний фартух одягнув Володимир, а в червоній гіршим учасником назвали Радека.

Друге випробування являло собою проміжний іспит, за допомогою якого судді хотіли побачити креативність учасників та навички комбінувати інгредієнти. Стелла знову стала капітаном синьої команди, Віталій — червоної, Елеонора — жовтої, а Ігор Андріяш — зеленої. Вперше за всю історію проєкту, судді викликали учасників на дуель.

У підсумку, команда жовтих стала кращою в цьому конкурсі. А ось інші команди залишилися голосувати проти слабких учасників. Сині обрали Леоніда, зелені - Ігоря, а червоні - Віталія. На битві чорних фартухів опинилися: Радек, Леонід, Володимир, Ігор та Віталій. Учасникам потрібно було приготувати культові солодощі: Нутеллу, Вечірній Київ, Корівку, Milky way. Цукерка Віталія сподобалася суддям найбільше. Ігор подав батончик Milky way й також порадував суддів.

Радек вперше в житті готував горіхову пасту Нутелла, яка приємно здивувала суддів. Леонід подав печиво Oreo, яке дуже сподобалося Ользі Мартиновській. Володимир готував цукерки Вечірній Київ, але судді розкритикували його роботу, адже начинка в десерті не застигла.

У третьому випуску кухню МастерШеф. Професіонали-3 залишив 34-річний Володимир Юрін з Луцька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...

Провідна неділя 2025 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 27 квітень 2025, 0:10

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...