Материнське підприємство не встигає з замовленнями з ЄС: У Польщі будують завод з виробництва українських комбайнів

За словами власника, загальні інвестиції у будівництво компактного аналога українського заводу склали близько 5 мільйонів євро.

Український виробник сільгосптехніки з Сумщини «Завод Кобзаренка» здасть в експлуатацію власний завод в Польщі до 1 січня 2020 року, передають Патріоти України з посиланням на Agravery.

За словами власника Анатолія Кобзаренка загальні інвестиції у будівництво компактного аналога українського заводу склали близько 5 мільйонів євро.

"Справа в тому, що зараз у нас багато клієнтів у країнах ЄС. Для доставки продукції із Сумської області в Європу дуже велике логістичне “плече”. В основному цеху площею 5 тис. кв. м. будуть розташовані зварювальна, фарбувальна, токарна та інші ділянки. Саме місце для будівництва обране теж не випадково — поруч розташовані кілька логістичних центрів, один із яких належить компанії «Amazon». Тому звідти буде зручно доставляти клієнтам продукцію по всій Європі", — пояснив Анатолій Кобзаренко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...