Мати встигла втекти з дому: На Волині п'яний батько по-звірячому побив п'ятьох дітей (відео)

Моторошний інцидент стався у селі Навіз Рожищенського району.

На Волині п'яний батько побив своїх 5-х дітей - один з його синів після батьківського "виховання" опинився в реанімації, а донька із травмою голови у неврологічному відділенні. Про це йдеться в сюжеті програми "Вікна-новини" телеканалу СТБ на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Повернувшись додому напідпитку, чоловік зчинив сварку з дружиною, а коли вона втекла з дому, під гарячу руку нелюду потрапили діти.

Побитий батьком п’ятирічний хлопчик зараз у реанімації. Лікарі його стан оцінюють як важкий. У дитини закрита черепно-мозкова травма важкого ступеня, струс, забій грудної клітки та черевної порожнини, правобічний пневмоторакс з подальшим дренуванням. Ще одну дівчинку зі струсом мозку перевели до неврологічного відділення.

Найменшому малюкові у родині – півтора року, найстаршому – 8. Зараз дітей вилучили з родини і передали до дитячого притулку. Ще двоє малюків, які нині у лікарні, потраплять туди після лікування.

У службі у справах дітей повідомили, що сім'я була на обліку як сім'я у складних життєвих обставинах.

Наразі 35-річного батька дітей затримали, в поліції призначили судово-медичну експертизу, за результатами якої буде надана остаточна кваліфікація його діям.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...