Медична реформа в дії? - У хворої жінки вимагали гроші за перебування у лікарні (фото)

У Дніпрі в 4-й міській лікарні вимагали гроші у жінки, в якої підозрювали інсульт. Після того, як вона відмовилася давати гроші, у неї забрали теплу ковдру.

За перебування в палаті з жахливими умовами у жінки зажадали 250 гривень. За те, щоб перевести її в іншу палату вимагали вже 400 гривень. Про це в соціальних мережах повідомила мешканка Дніпра Анастасія Хомченко, передають Патріоти України.

Як розповіла дівчина, її мама потрапила в 4-міську лікарню з підозрою на інсульт. Пізніше виявилося, що у жінки стався неврит лицьового нерва. Але дізналися вони про це пізніше, так як схожі симптоми виникають при інсульті.

Жінку поселили в палату, якій стояв жахливий запах, при цьому всі необхідні для лікування процедури не було кому проводити.

"Вранці мама бігала по всьому відділенню в пошуках то медсестри, то лікаря, який повинен зробити процедуру голковколювання. Палата страшна. Фото додаються. У палаті лежить тільки бабуся після інсульту, стоїть страшний сморід. Варто закрити двері і вікно на хвилину - вивертає від смороду. Бабулю поклали за двері на ліжко і, можливо, навіть забули про неї", - поділилася враженнями Анастасія.

У перший день у жінки зажадали 250 гривень до фонду, вона відповіла, що у неї немає грошей, так як витратила все на препарати, при цьому жінці довелося півдня шукати того, хто їй зможе поставити крапельницю.

"Їй в перший ранок кажуть, платіть у фонд 250 гривень, на що мама відповіла що немає грошей. Ми тільки на препарати в перші два дні витратили 2500 гривень. Після двох годин дня вона все таки знайшла хто їй поставить крапельницю. На третій день їй запропонували переїхати в іншу палату і зажадали вже 400 гривень! Мати відмовилася", - написала Анастасія.

За її словами, після цього співробітники лікарні почали вже вимагати гроші, на що її мати відповіла, що може і знайшла б гроші, якби не було такого ставлення.

"Вони почали вже вимагати, забрали у мами ковдру теплу, мати сказала, що може і знайшла б гроші, якщо б не було такого скотинячого відношення. Медсестра може собі дозволити кинути фразу: "На препарати гроші знайшла, і на фонд знайдеш". Так нічого і не сталося за три дні в лікарні, або давай гроші або здохни!", - додала дівчина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...