Меган Маркл і принц Гаррі повертаються жити в королівський палац, - ЗМІ

Через заворушення і мародерства в Америці Сассекси більше не відчувають себе в безпеці.

Всього кілька місяців Меган Маркл і принц Гаррі пожили в США і знову переїжджають. Герцоги пакують валізи для повернення в королівський палац. Про це повідомляє видання Life & Style, передають Патріоти України.

Планам Сассексів бути фінансово незалежними поки не судилося збутися. Епідемія коронавіруса і масові протести проти расизму #BlackLivesMatter, які породили заворушення і мародерство, зруйнували всі плани членів королівської сім'ї.

У США герцогам відмовилися реєструвати товарний знак Archewell, який їм потрібен для відкриття свого благодійного фонду. Саме за рахунок фонду вони збиралися забезпечувати своє життя в Америці. Крім того, у принца виникли труднощі з працевлаштуванням, адже, на відміну від Меган, він не громадянин Сполучених Штатів.

Повідомляється, що принц Гаррі і Меган Маркл повернуться в королівський палац на два місяці. Після чого вони приймуть рішення залишитися у Великобританії або знову переїхати в будь-яку іншу країну. Джерело повідомляє, що слідом за Канадою і США герцоги розглядають Австралію.

Раніше повідомлялося, що принц Гаррі вже жалкує, що піддався вмовлянням дружини залишити все в Британії та переїхати до США.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...