Меган Маркл спричинила черговий скандал у королівській родині

Меган і її чоловік принц Гаррі зіткнулися з серйозними неприємностями.

Меган Маркл і принц Гаррі зіткнулися з неприємностями після виходу з королівської родини. Сассекські вже витратили сотні тисяч фунтів стерлінгів на новий веб-сайт Sussex Royal, однак, як виявилося, зусилля не були того варті, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Королева заборонила Гаррі і Меган використовувати слово "королівський" у своєму брендінгу. Хоча ще недавно пара прагнула зареєструвати Sussex Royal у якості глобального товарного знака для цілого ряду предметів і видів діяльності, включаючи одяг, канцелярські товари, книги та соціальні послуги.

Крім того, в плани подружжя входило створення нової благодійної організації "Сассекс Роял, фонд герцога і герцогині Сассекських". Є припущення, що таким чином королева мстить за те, що Меган і Гаррі відмовилися від виконання всіх королівських обов'язків.

За словами джерел, сама пара засмучена і навіть роздратована подібною заявою. "Так, дякую, ми знаходимося в процесі з'ясування всього цього, а тепер, не могли б ви просто дати нам хвилину, щоб зробити це?", - коментують Сассекські.

Незважаючи на все це, зацікавленість у співпраці з герцогами Сассекськими висловлює керівництво Netflix. Головний менеджер компанії Тед Сарандос сказав, що хотів би працювати з Гаррі і Меган, незалежно від обставин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...