Меган Маркл відмовилася їхати на 100-річний ювілей чоловіка Єлизавети ІІ

Влітку всі члени королівської сім'ї зберуться на святкування 100-річчя принца Філіпа Маунтбеттена герцога Единбурзького.

На честь ювілею чоловіка королеви Великобританії Єлизавети II запланований ряд офіційних заходів. Однак, як з'ясувалося, дружина принца Гаррі колишня актриса Меган Маркл відмовилася їхати на святкування, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє Mirror, на день народження дідуся принц Гаррі прибуде на самоті. Через пандемію коронавірусу син герцогів Сассекських залишиться в сімейному особняку пари в США. Меган вирішила, що не буде доручати Арчі помічницям і також залишиться вдома. "Меган не хотіла б бути далеко від Арчі, а з маленькою дитиною подорож викличе складнощі, так що Гаррі буде легше полетіти одному. Але Меган зовсім не збирається нехтувати сім'єю. Якби не ковід, вона б поїхала з ним", - повідомляє джерело.

Відомо, що через чоловіка Меган передасть подарунки як для іменинника герцога Единбурзького, так і для королеви Єлизавети II. Також Маркл планує разом з сином зробити листівки ручної роботи, щоб порадувати родичів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...