Меган вагітна? Дружина принца Гаррі вперше за два місяці з'явилася онлайн і викликала неоднозначні чутки (фото)

Хоча фігури 39-річної Маркл під час онлайн-зустрічі з любителями поезії видно не була, в соцмережах припустили, що вона все ж чекає дитину. Причому дівчинку.

Меган Маркл і принц Гаррі шокували учасників поетичного гуртка GetLitPoet, несподівано приєднавшись до них в Zoom під час відеозустрічі, приуроченої до Місяця афроамериканської історії. Герцогиня Сассекська, яка наполовину є афроамериканкою, навіть процитувала деякі з її улюблених віршованих рядків. Фото з цього заходу були опубліковані в соцмережах, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Це була перша поява Меган онлайн з 14 грудня - тоді вона засвітилася в ефірі CNN. Гаррі днями бачили в Лос-Анджелесі в супроводі знімальної групи. А ось його дружина давно не виходила на публіку. У листопаді минулого року Меган зізналася, що влітку перенесла викидень. У грудні герцогиню засікли на вулиці папараці, і на зроблених ними знімках фанати розгледіли натяк на нову вагітність: під вільною одягом помітно було збільшений живіт.
Хоча фігури 39-річної Маркл під час онлайн-зустрічі з любителями поезії видно не була, в соцмережах припустили, що вона все ж чекає дитину. Причому дівчинку. Фанати колишньої актриси, у якої є півторарічний син Арчі, помітили, що вона виглядає щасливою, але не так, як зазвичай. І навіть трохи змарніла - а це вважається нібито ознакою того, що жінка виношує доньку, яка «забирає» її красу. Під час вагітності Арчі Меган буквально сяяла і виглядала відмінно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...