"Мексиканська Кардашян" померла після ... пластики сідниць

Церемонію прощання транслювали онлайн.

Зірка Instagram, модель і дизайнерка Джоселін Кано, яку прозвали «мексиканською Кім Кардашян», померла у віці 29 років після невдало проведеної пластичної операції по корекції форми сідниць. Про її смерть повідомила в соцмережах подруга-блогерша Ліра Мерсер, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як пише видання The Sun, злощасний так званий ліполіфтінг Brazilian Butt Lift дівчина поїхала робити до Колумбії і це мала бути її вже друга така операція, яка все більше набирає популярності. Під час такої корекції здійснюється збільшення і підтяжка сідниць за допомогою ін'єкцій власного жиру, але вона супроводжується значним ризиком. Якщо ін'єкція буде проведена неправильно, це може призвести до жирової емболії: жир потрапляє в кровотік і закупорює судини.

За прощанням із дівчиною могли спостерігати всі охочі онлайн. Церемонія тривала три години.

29-річна модель була родом із Мексики, але останні роки жила в Каліфорнії. У дівчини було понад 12,9 мільйона фоловерів в Instagram. В останньому своєму дописі дівчина бажала всім підписникам гарного дня.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...