"Мене обдурили, "знекровили": Мураєв звинуватив Медведчука у крадіжці

Екснардепа викинули з власної партії і заморозили всі активи в РФ.

Ексдепутат Верховної Ради Євген Мураєв заявив, що Віктор Медведчук, користуючись підтримкою свого кума Володимира Путіна, "віджав" у нього партію "За життя" (нинішня "ОТЗЖ"). Зізнання він зробив в ефірі свого телеканалу "НАШ", передають Патріоти України.

Мураєв відзначив, що був проти входження Медведчука до складу "За життя", за що в підсумку поплатився. Він був викинутий з власної партії. "Коли я його не підтримав, він вніс мене в санкційні списки Росії, дійсно заморозив активи, які були на території Росії не тільки у мене, а й у моїй сім'ї. Там заморожені великі гроші, які були на рахунках підприємства, які належать моєму батькові ... я не буду говорити суму, вона досить значна ... Мене просто "знекровили", щоб я не являв конкуренції представникам ОПЗЖ", - поскаржився Мураєв.

Він зазначив, що проросійські сили на сьогодні не зможуть прийти до влади в Україні, так як Росія їх позбавила основної частини електорату - Криму і Донбасу. "Вас обманули, мене обдурили. Ми постійно програємо", - сказав екс-депутат.

Його одкровення прокоментував у своєму каналі в Telegram український журналіст Денис Казанський. "Після того як на канали Медведчука були накладені санкції, соратники з проросійського табору кинулися ... ні, не підтримувати Медведчука, а радісно штовхати його слідом за Зеленським ... Фактично Мураєв відкрито назвав Медведчука і Рабиновича рейдерами і шахраями і визнав, що Путін допомагає Медведчуку розправлятися зі своїми політичними опонентами. Все це настільки прекрасно, що навіть немає слів", - зазначив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...