"Мене порівняли з Хусейном, Ріббентропом і Штірліцем": Помічник президента України відкинув звинувачення у зв'язках з Кремлем і заявив про інформаційну атаку політичних опонентів

Єрмак, який є одним з головних переговірників від України по Донбасу, пов'язав це з політиками, яким невигідно, щоб припинилася війна.
Андрій Єрмак

Помічник президента з питань зовнішньої політики Андрій Єрмак, відставки якого вимагали на "Майдані жовтих пов'язок" 21 листопада, заявив, що проти нього заросте число інформаційних атак. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Андрій Єрмак, який є одним з головних переговірників від України по Донбасу, пов'язав це з політиками, яким невигідно, щоб припинилася війна. "В Україні є ряд політиків, яким невигідно, щоб закінчувалася війна. Їм невигідно, тому що вони збагачуються на ній - як матеріально, так і політично, нарощуючи рейтинг. Тому я не дивуюся інформаційним атакам на мене, це логічний крок з їхнього боку. Запам'ятайте цей пост, як то кажуть: найближчим часом кількість інформаційних атак проти мене сильно збільшиться.
Чому? Тому що в складі команди президента Зеленського я сьогодні докладаю багато зусиль для того, щоб війна була закінчена, а територіальна цілісність і суверенітет України - відновлені" - написав Єрмак.
Як приклад він навів питання, які йому задавали на телеканалі "Прямий", пов'язаним з Петром Порошенко. Там цікавилися, чи пов'язаний він з російським бізнесменом Аркадієм Ротенбергом (вважається близьким до Путіна) через компанію "Інтерпромфінанс-безпека", яка має спільний бізнес з компанією "Сарич".
За словами Єрмака, ТОВ "Інтерпромфінанс-безпека" було зареєстровано в 2001 році, проте ніякої господарської діяльності воно не вело, що можна підтвердити документально з 2011 року. "Тобто, ще задовго до початку війни, я не мав жодних стосунків з ТОВ "Сарич", а твердження, що "в 2018 році Андрій Борисович Єрмак де-факто став бізнес-партнером людей, тісно пов'язаних з Аркадієм Ротенбергом", є маніпулятивним і не відповідає дійсності. Власне, саме так я прокоментував журналістських запит, однак чомусь в ефірі його порізали, і подали тільки частина" - написав помічник президента.
Також він прокоментував інформацію про те, що збрехав про загибель свого брата. "Мій брат Денис з 2014 року їздив в зону АТО і брав участь в бойових діях в якості добровольця. У серпні 2014 він отримав контузію, і до сих пір страждає від важкої мігрені і переніс важку операцію по відновленню зору. Тому фраза журналістів Прямого каналу про тому, що він "залишився неушкоджений" є неправдою" - написав Єрмак.
Також він написав, що виходячи з сюжету "Прямого" його звинувачують в наступному:
"1. Я особисто відповідальний за імпічмент Трампа.
2. Я півроку працюю в інтересах Росії (як мені вдається поєднувати пункт 1 і пункт 2 незрозуміло, сподіваюся в наступних випусках ми дізнаємося більше).

3. Мене порівняли з Саддамом Хусейном, Ріббентропом і Штірліцем (потужне комбо, нічого не скажеш)."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...