"Мене змусили. Це було несвідомо": Шкуродерка розповіла, чому знущалася над тваринами (відео)

У Запоріжжі поліція викрила жінку, яка знімала вбивства тварин на відео та викладала в соціальних мережах.

Шкуродерку із Запоріжжя першими почали шукати зоозахисники, передають Патріоти України.

Зокрема Світлана Лаврікова розповіла, що молода жінка, яка, можливо, мешкає на території області, вбиває тварин на камеру і викладає відео вбивств у заборонені в Україні соцмережі "ВКонтакте" і в "Одноклассниках". Вона на відео знущається над тваринами, топчеться по них ногами, душить, стрибає і сідає усією вагою. Волонтер звернулася до усіх небайдужих з проханням упізнати шкуродерку. Вже за кілька годин її ідентифікували. Нею виявилася 23-річна Христина С*, родом із Запоріжжя.

Її за її місцем проживання знайшли запорізькі активісти. Христина розповіла Андрію Лукіну, що спонукало її до таких жахливих дій. "Я нічого не заперечую, що таке було. Але це було виключно під тиском. У мене просто не було вибору, хоч розумію, що вибір може бути завжди", - говорить Кристина.

Розповідає, що з дитинства зазнала агресії з боку батьків, її били і не виключає, що це стало причиною її вчинків. "У мене немає свого житла, мене навіть батьки виписали з дому і не дали можливостей існувати. Викинули просто на вулицю. Не подобалося навчання - били руками, ногами, шлангою від машинки, різними важкими предметами. Про це знали в школі. Я не могла здати батьків, щоб не потрапити до дитбудинку", - розповіла Христина.

Додала, що працювала в супермаркеті, але заробітної плати не вистачало. Потім вона познайомилася з Олександром, який запропонував їй вбивати тварин і знімати цей процес на відео, пояснивши, що в окремих групах це користується попитом. "Не знала, це було несвідомо. Задоволення від цього не отримувала. Після кожного разу плакала. Він заспокоював, що це - нормально, хоч знала, що це - ненормально. Прошу вибачення перед усіма", - сказала на камеру Христина.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...