"Мені по**й твоя заява, тварь погана": Неадекватна власниця житла побила студенток-квартиранток (відео)

Інцидент стався у Львові.

Власниця квартири на вулиці Богдана Хмельницького жорстоко побила дівчат-студенток, погрожувала та викидала їхні особисті речі через вікно. Уся сварка супроводжувалась грубою нецензурною лайкою і криками. Відео опублікувала Софія Хімчак у Фейсбуці і воно вже набуло неабиякого розголосу серед користувачів, передають Патріоти України.

На записі видно розлючену власницю, яка приїхала на квартиру та влаштувала гучний скандал студенткам. Спочатку вона сварилася з другом дівчат на вулиці, а потім зайшла у приміщення і почала кричати на дівчат. Жінка постійно обзивала їх грубими словами, перекидала їхні речі, а потім вдарила і копнула у живіт одну з дівчат.

Жінка звинувачувала квартиранток у тому, що вони нібито "перетворили житло на бордель" і зіпсували їй меблі. Вона погрожувала вбити дівчат, виганяла з хати. Коли студентки заявили, що напишуть на неї заяву у поліцію, власниця сказала: "Мені по**й твоя заява, тварь погана".

Мама постраждалого хлопця Людмила, який є другом дівчат і з яким жінка сварилась на подвір'ї, розповіла у коментарі журналістам 24 каналу як усе сталося. За словами жінки, її син приїхав допомогти дівчатам перевезти речі на іншу квартиру.

Так, 16-річна та 17-річна подружки знайшли це житло по вулиці Хмельницького ще 3 липня, коли приїхали поступати до Львова в училище. Спочатку вони домовлялися орендувати її протягом 2 років навчання. Проте, згодом студентки знайшли квартиру на Сихові, яка були ближче їм до навчального закладу.

Вони попередили власницю, що будуть з'їжджати. Тоді до них без попередження прийшла її мама, і вимагала, аби дівчата негайно покинули квартиру, хоча вона була оплачена до 3 вересня.

Згодом на підмогу приїхала сама власниця. Спочатку вона нахамила хлопецеві на вулиці і навіть поцарапала йому руку. Потім прийшла до дівчат і одразу запитала "хто з вас сирота?". За словами Людмили, дівчинка, яку власниця била і справді сирота – у неї помер тато і вона живе з бабцею. Тому, ймовірно, власниця і вирішила "знущатися саме на нею".

До того ж, вчора, 1 вересня, жінка написала у поліцію заяву на дівчат. Вона звинувачує їх у псуванні мебелі та речей в квартирі. Мама хлопця відзначила, що насправді студентки там нічого не знищили і не поламали.

Проте, батьки і рідні дівчат також написали заяву на власницю квартири за побиття.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...