"Мені здається, за мною стежать...": Популярна телеведуча розсмішила прихильників (фото)

Більшість підписників телеведучої прокоментували фото в такому ж жартівливому тоні.

Телеведуча і співачка 32-річна Леся Нікітюк викликала інтерес підписників до власної персони цікавими світлинами. Зірка розмістила в Іnstagram-блозі 2 знімки, передають Патріоти України.

На першому фото Леся у шикарній шифоновій вечірній сукні лимонного кольору сидить на зеленій галявині. Поза і лук імітують стиль пафосних глянцевих видань.Друга світлина є продовженням першої. На ній той же краєвид, шматочок тієї ж жовтої Лесиної сукні і сільський пузатий дядько у картатій сорочці, спортивних шортах та білому кашкеті."Мені здається, за мною стежать. Привіт, Слобожанщина", - підписала фото Леся.

Більшість підписників телеведучої прокоментували фото в такому ж жартівливому тоні. Деякі коментарі - надзвичайно смішні. "Леся, я не можу з твоїх фоток. Вони водночас ржачні, і ще в них є ізюмінка гламуру", "Терміново потрібно одягти шапочку з фольги, щоб уникнути стеження", "Бог полів і городів лежить", "Лесюня, жовтий колір Вам дуже личить, друге фото вогонь", "Чоловік-мрія! Хапайте швидше, такі на траві довго не валяються", "Це тінь", "Та ладно. Людина відпочиває після трудового подвигу і тут херак - шоубіз зі своїми сельфами", "Це точно стежать, напевно Поплавський", - фантазували відвідувачі блогу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...