"Менше зло": У США розповіли, за рахунок чого Джо Байден може виграти вибори президента

76-річний Джо Байден є не кращим представником Демократичної партії на виборах президента США в 2020 році, проте лише такий "класичний" кандидат здатний "відтягнути" голоси від республіканців.

Джо Байден

Про це йде мова в колонці журналістки The New York Times Джилл Філіпович, яка висловила свою думку про те, хто зможе перешкодити Дональду Трампу обратися на другий президентський термін, передають Патріоти України.

Вона зазначила, вибори в Сенат в минулому році показали, що у прихильників демократів жінки користуються більшою популярністю, ніж чоловіки, оскільки їх електорат більш "голодний" до політичної "різноманітності".

"Справа в тому, що люди вибирають Байдена не тому, що він особливо цікавий якій-небудь групі людей, а тому, що у нього більше шансів залучити незалежних і, можливо, навіть помірних республіканців, щоб вони перейшли й проголосували за демократів", - вважає вона, додавши, що він вважається "меншим злом", ніж Трамп.

"Білий демократ-чоловік не потрапляв в Білий дім більше 20 років, не завоював більшість голосів американців з 1970-х років. І Хілларі Клінтон, повторюю, набрала більше голосів, ніж Дональд Трамп", - нагадала Філіпович.

При цьому, за її словами, результати досліджень показують, що Джо Байден зараз має найбільші шанси серед демократів "бути обраним". Однак журналістка вважає, що поки не можна з упевненістю сказати, хто переможе на майбутніх виборах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...