Мережа в люті: На суді над Стерненком помітили поліцейського з символікою бойовиків Донбасу

Користувачі мережі відзначили, що подібні балаклави бачили на силовиках не вперше.

Біля стін Шевченківського районного суду в Києві, де напередодні обирали запобіжний захід активісту Сергію Стерненку, помітили поліцейського з символікою так званої «3 окремої мотострілкової бригади 1 артилерійського корпусу (ДНР)». Фото в мережі опублікував спікер розвідувального співтовариства InformNapalm, член ради волонтерів при Міністерстві оборони України Михайло Макарук, передають Патріоти України.

Він закликав керівництво МВС та Національної поліції негайно залучити силовика до відповідальності за співпрацю з терористами. «Шановні Арсен Аваков, Артем Шевченко, Зорян Шкіряк - в рядах нацпола був зафіксований подонок», - написав Макарук.

У коментарях користувачі погодилися з ідентифікацією символіки, а частина з них відзначили, що подібні балаклави бачили на силовиках не вперше. «Такі ж в Дніпрі місяць назад ветеранів розганяли», - пригадав Сергій Міщенко.
«Тут по-іншому треба ставити питання: чому українські суди охороняє російська поліція», - обурилася Олена Сирінська.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...