Мережа в шоці: У Авакова викрили "Джокера"

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко показав, хто може ховатися під обличчям пранкера під ніком "Джокер", ім'ям якого, як стало відомо раніше, може представлятися не одна людина.

На своїй сторінці в Facebook Геращенко показав листування з пранкером, який сам відкрив своє ім'я, передають Патріоти України.

"Кілька слів про елементарні принципи гігієни при спілкуванні в месенджерах і соціальних мережах", - підписав фото листування він.

Як видно з нього, пранкером під ніком "Джокер", нібито виявився, заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, якого кілька місяців тому спіймали на брехні щодо заяви про відставку його начальника Андрія Богдана.

У мережі одразу ж почали обговорювати несподівані деталі про особу пранкера, який до останнього залишався інкогніто.

"Хотів розвести, але не на того нарвався", "Кирило забув, що пише зі свого аккаунта?", "Ті, кого вже розіграли, подумали:"Блін, а так можна було?"))" - написали в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...